En behandling hos mig varer omkring en time (akupunktur en halv time), dog skal du sætte lidt ekstra tid af, den første gang du besøger mig, da jeg der vil lave en individuel journal, der beskriver de udfordringer, du oplever, samt tager højde for evt. sygdomshistorie og indtagelse af medicin eller kosttilskud.

Jeg er undergivet tavshedspligt, hvilket betyder, at de oplysninger som du vælger at dele med mig, må jeg ikke videregive.

Jeg gør meget ud af at skabe en varm, kærlig og tryg atmosfære, hvor stemningen er præget af lethed, glæde og accept.

Jeg tilbyder tre former for behandling, alt efter dit temperament og dine udfordringer, og du kan læse en længere beskrivelse af dem alle ved at klikke på de respektive beskrivelser herunder.

2021-06-09T14:57:03+02:00

Zoneterapi

Zoneterapi er én af de mest udbredte komplementære behandlingsformer i Danmark, hvor der anvendes en særlig trykteknik under fødderne, der går ind og påvirker kroppens energisystem, således kroppens selvhelbredende kræfter stimuleres.

2021-06-01T16:16:05+02:00

Akupunktur

Akupunktur er en del af Traditionel Kinesisk Medicin (TKM), og er en lægevidenskab fra Østen, der er flere tusind år gammel med sit eget diagnose- og behandlingssystem, der på mange måder adskiller sig fra den vestlige terminologi.

2021-06-30T13:26:54+02:00

AkuZone

En kombinationsbehandling der består af både akupunktur og zoneterapi. Det er en kraftfuld behandling, da kroppen bliver påvirket af to forskellige behandlingsmetoder på én gang, der begge søger at afbalancere, og derved understøtter de hinanden rigtig godt.